Ons team

Communicatie apparatuur BV is sinds 1991 actief en gespecialiseerd in communicatieapparatuur voor mensen die niet of moeilijk kunnen communiceren.

We hebben een breed assortiment van mogelijke oplossingen. Onze expertise zit in maatwerk communicatiehulpmiddelen voor mensen met ernstige meervoudige handicaps. Wij werken met een breed scala aan apparatuur en we proberen altijd een oplossing te bedenken wanneer een optie nog niet bestaat. Voor meer informatie over onze apparatuur, ga je naar het menu bovenaan deze pagina.

Service en goede nazorg staan bij ons voorop. Samen met onze medewerkers zijn wij je graag van dienst! Wil je als cliënt of professional meer informatie, klik dan op de gele of blauwe button hieronder. Uiteraard kun je ook direct contact met ons opnemen.

Geschiedenis

Communicatie apparatuur BV is in 1991 opgericht. Ank van der Zee was al die jaren de contactpersoon. Sinds januari 2010 zijn Herman Visser en Monique Rooijakkers het vertrouwde aanspreekpunt. Sindsdien is onze roepnaam ‘Commap’. Samen met onze medewerkers zijn wij je graag van dienst.

Destijds zijn we begonnen met de Canon Communicator en later is dat uitgebreid met o.a. de LightwriterDuoPraat en Brainfingers. Later is hier ook de MMS aan toegevoegd. Ons complete assortiment vind je terug in het menu boven aan deze pagina onder ‘communicatie hulpmiddelen’.

Download Commap folder

Laatste nieuws

Schrijf je in!    Naam

    E-mail

    Kies er één of beiden