Welkom bij Commap tijdens het NVLF online congres!

Leuk dat je erbij bent!

Wij zijn Commap communicatie apparatuur bv, en wij leveren allerlei communicatiehulpmiddelen aan mensen die een belemmering ervaren in de communicatie. Commap geeft advies bij de selectie van hulpmiddelen en begeleidt het gehele traject van aanvraag tot en met het gebruik van het hulpmiddel. We werken samen met de meeste zorgverzekeraars in Nederland en voor mensen die door een motorische en/of cognitieve belemmering niet (meer) goed kunnen spreken. Door het inzetten van een hulpmiddel wordt het voor onze cliënten mogelijk om zich beter uit te drukken en wensen en behoeftes aan te geven. Uit ervaring kunnen we zeggen dat met een communicatiehulpmiddel een sociaal isolement kan worden voorkomen of doorbroken.

Neem gerust contact met ons op voor de juiste aanpassingen op gebied van communicatie en bediening. We komen graag vrijblijvend bij je langs voor een demonstratie of een persoonlijke passing. Dit alles volgens de huidige richtlijnen van het RIVM. Zie onze website pagina: “Mogelijkheden tot passing nieuwe normaal“.
Als je liever een gratis informatiepakket wilt ontvangen van alle mogelijkheden, kun je contact opnemen met onze klantenservice: 0413-287052 of mailen naar info@commap.nl graag je naam en telefoonnummer vermelden.

MAATWERK is onze EXPERTISE!

Speciaal voor deze dag hebben we een bijzondere actie voor jou: Schrijf je in op onze nieuwsbrief en/of inspiratiemail en maak kans op een gratis DuoPraat Compleet tablet!
Wil je meedoen aan deze actie? KLIK DAN HIER!

* Als je je al eerder hebt aangemeld voor onze nieuwsbrief, mag je natuurlijk ook meedoen met deze actie! Vul dan onderstaand contactformulier weer in.

 

 

 

x Logo: Shield
Deze Site Is Beveiligd Door
Shield