Supportbeurs 15 t/m 18 juni 2022 Jaarbeurs Utrecht

Supportbeurs 15 t/m 18 juni 2022  Jaarbeurs Utrecht

Het is weer tijd voor Support; het tweejaarlijkse event voor iedereen met een bewegingsbeperking, hun omgeving, mantelzorgers en (zorg)professionals.
Commap is uiteraard weer aanwezig, bezoek ons bij stand 08.E032. We zullen gratis demonstraties geven van onze bijzondere oplossingen zoals Brainfingers, MMS-Move, MMS-FaceMe en MMS-Sound. En natuurlijk kunnen op de beurs ook passings plaatsvinden en kan alles uitgeprobeerd worden!

Er is in de afgelopen twee jaar veel gebeurd, dus een bezoek aan Support zorgt er dan ook voor dat iedereen  weer helemaal op de hoogte is van alle ontwikkelingen, technieken, de nieuwste hulpmiddelen en gadgets. Een bezoek aan Support is GRATIS!
Registreren kan via deze website en kom dan tussen 15 t/m 18 juni 2022 naar de Jaarbeurs in Utrecht! Op deze website staat ook alle informatie over het event. Zoals bijvoorbeeld het programma, het activiteitenoverzicht, welke deelnemers aanwezig zijn en wat zij gaan laten zien op Support.

 


 

Vacature Adviseur Communicatiehulpmiddelen

Vacature Adviseur Communicatiehulpmiddelen

Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een logopedist voor de functie van

ADVISEUR COMMUNICATIEHULPMIDDELEN

(24 uur, Uden Noord-Brabant)

In deze functie Adviseur Communicatiehulpmiddelen bezoek je mensen met een ernstige communicatieve (en motorische) beperking door heel Nederland. Deze bezoeken vinden onder andere plaats bij mensen thuis, in ziekenhuizen (IC), verpleeghuizen en revalidatiecentra.
Samen met de cliënt, zijn of haar omgeving en de betrokken paramedici zoek je naar het best passende hulpmiddel. Je stelt productadviezen op, zorgt voor een optimale administratieve afhandeling, maakt de hulpmiddelen gebruiksklaar, levert de producten en zorgt voor de nodige nazorg. Tevens pak je algemene taken binnen het bedrijf op, zoals het schrijven van handleidingen.

Wij bieden:

– Een zelfstandige, uitdagende functie met een zeer diverse doelgroep!

– Je komt terecht in een warm, deskundig team.

– Een werkplek bij een flexibele werkgever.

– Goede pensioenregeling en andere voorwaarden.

Wij vragen:

– Een diploma logopedie

– HBO werk- en denkniveau

– Ervaring met mensen met zware communicatie en lichamelijke beperkingen is een pre.

– Je wil graag alles op alles zetten om mensen met diverse problematiek te helpen

– Affiniteit met technologie en computers is een pre

– Je bent stressbestendig

– Je bent flexibel en kan makkelijk schakelen tussen taken binnen één dag

– Je bent bereid om zo nu en dan langere dagen te maken en een weekenddag te werken bij beurzen/congressen

– Je kunt oplossingsgericht werken en creatief denken

– Je kunt goed samenwerken en óók zelfstandig werken

– Je werkt secuur

– Bezit van rijbewijs B (vereiste)

Heb je interesse in deze functie?

Stuur bij interesse een korte motivatie en je CV naar info@commap.nl.

Neem voor verdere vragen of informatie contact op via telefoonnummer: 0413 – 287052 of via www commap.nl.

*Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

 

Dick (Locked-In) maakt eigen website

Dick van der Heijde uit Kapelle is verlamd en kan alleen nog maar met zijn ogen knipperen en zijn lip bewegen. Het belet hem niet om, na het eerder schrijven van twee boeken, nu te starten met een eigen site met zijn recensies van rockalbums. Dick werkt aan deze website door middel van de MMS. De MMS (Minimal Movement Switch) is een schakelaar, ontwikkeld door Commap, die kan worden geactiveerd met minimaal kleine bewegingen. Dick kan deze schakelaar bedienen met een kleine reflecterende sticker op zijn lip.

Bekijk HIER dit artikel en de video helemaal!

 

 

online NVLF Jaarcongres 26 november 2021

Online NVLF Jaarcongres 26 november 2021
Logopedie gaat verder!

 

Welkom op onze online stand bij het  NVLF online Jaarcongres 2021!

Beursaanbieding

Speciaal voor deze dag hebben we een bijzondere aanbieding:
Schrijf nu in voor onze nieuwsbrief en inspiratiemail en maak kans op een gratis online Grid 3 cursus van een uur met één van onze adviseurs!

Iedere deelnemer aan deze beursaanbieding krijgt in ieder geval een attentie toegestuurd. 

Commap levert allerlei communicatiehulpmiddelen aan mensen die een belemmering ervaren in de communicatie. Commap helpt bij het maken van de juiste keuze en begeleidt het gehele traject van aanvraag tot en met gebruik.
We kijken graag met een positieve blik naar wat iemand nog wèl kan!

We zijn dan ook gespecialiseerd in maatwerk oplossingen voor cliënten met ALS, Locked-in-Syndroom en Niet-aangeboren-hersenletsel, o.a. met onze unieke schakelaar MMS, MMS-Sound, MMS-face-me (nieuw!) en het oogbesturingssysteem Eyecomm voor communicatie èn alarmering.
Wilt u graag een demonstratie, persoonlijke passing of een informatiepakket ontvangen van alle mogelijkheden? Neem dan contact op via 0413-287052 of info@commap.nl.

Beursaanbieding NVLF congres 26 november 2021
JA, ik schrijf me in voor de Commap nieuwsbrief en inspiratiemail en maak tevens kans op een gratis online grid 3 cursus:

 

  Commap Inspiratiemail juli 2021

  ‘Wanneer je ademhaling na een operatie niet goed op gang komt en praten moeilijk wordt, kun je je erg alleen voelen op de IC.’
  Dit overkwam helaas Casper. Hij doneerde tablets met een communicatie-app aan het IC-centrum, waarop wij besloten de Commap communicatie-app DuoPraat gratis beschikbaar te stellen. Lees dit bijzondere verhaal in onze inspiratiemail:


  Commap Inspiratiemail juli 2021

  Wil jij onze inspiratiemail of nieuwsbrief graag persoonlijk ontvangen? Schrijf je dan in via deze inspiratiemail of op onze website!

   

   

   

  x Logo: Shield Security
  This Site Is Protected By
  Shield Security