DuoPraat is een communicatiehulpmiddel ontwikkeld door ons bedrijf. De precieze boodschap die je wilt communiceren, kan ingetypt worden via het toetsenbord dat geïntegreerd zit in het apparaat.

DuoPraat werkt met een licht aanraakbaar scherm. Het heeft een dubbel tekstdisplay zodat iemand die tegenover je zit, direct kan meelezen wat je typt. De zinnen kunnen vervolgens worden uitgesproken door een duidelijke stem.

Verder is er de mogelijkheid om vaste zinnen te laten horen en te laten zien op het scherm, maar ook eigen zinnen kunnen worden opgeslagen.

 

Commap folder DuoPraat

Een demoversie kun je zelf uitproberen.

Schrijf je onderaan deze pagina in. Je ontvangt dan een code waarmee je de applicatie van DuoPraat kunt downloaden op jouw eigen toestel, mits op Android gebaseerd. Je maakt dan meteen kans op een gratis tablet met daarop DuoPraat geïnstalleerd.

Is jouw demoversie van de DuoPraat verlopen? Download hier dan de nieuwste versie:

Klik hier om de gratis DuoPraat App te downloaden.

Het is ook mogelijk om DuoPraat tijdelijk op proef te krijgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk de video hieronder voor een impressie van de werking van DuoPraat.

Vraag hier je DuoPraat code aan!

Stuur een email naar info@commap.nl met je naam, adres en telefoonnummer. Vermeld in het onderwerp: aanvraag Duopraat code.

gratis tabletcomputer

In de afgelopen periode heeft iedereen de demoversie zelf uit kunnen proberen en kunnen downloaden op hun eigen toestel, mits op Android gebaseerd. Zij maakten daarmee meteen kans op  een gratis tabletcomputer met daarop DuoPraat geïnstalleerd.


Eerste prijswinnaar

Tweede prijswinnaar

Derde prijswinnaar

Vierde prijswinnaar

Vijfde prijswinnaar

 

Laatste nieuws

Commap-Column

Schrijf je in!

Naam

E-mail

Kies er één of beiden

x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →