DuoPraat

DuoPraat is een communicatiehulpmiddel ontwikkeld door ons bedrijf. De precieze boodschap die je wilt communiceren, kan ingetypt worden via het toetsenbord dat geïntegreerd zit in het apparaat. DuoPraat werkt met een licht aanraakbaar scherm. Het heeft een dubbel tekstdisplay zodat iemand die tegenover je zit, direct kan meelezen wat je typt. De zinnen kunnen vervolgens worden uitgesproken door een duidelijke stem.

Verder is er de mogelijkheid om vaste zinnen te laten horen en te laten zien op het scherm, maar ook eigen zinnen kunnen worden opgeslagen.

“Vraag nu een DuoPraat code aan en maak kans op een gratis DuoPraatCompleet op tablet!”

Stuur een email naar info@commap.nl met je naam, adres en telefoonnummer, vermeld in het onderwerp: aanvraag Duopraat code. Je ontvangt dan een code waarmee je de applicatie van DuoPraat kunt downloaden op jouw eigen toestel, mits op Android gebaseerd. Je maakt dan meteen kans op een gratis tablet met daarop DuoPraat geïnstalleerd!

Is jouw demoversie van de DuoPraat verlopen? Download hier dan de nieuwste versie: Klik hier om met de code de gratis DuoPraat App te downloaden. Het is ook mogelijk om DuoPraat tijdelijk op proef te krijgen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk de video hieronder voor een impressie van de werking van DuoPraat.

Commap folder DuoPraat

Laatste nieuws

Schrijf je in!    Naam

    E-mail

    Kies er één of beiden