DuoComm

“Dé App voor wie moeite heeft met horen….”

Communiceren wordt gemakkelijker met de DuoComm voor doven en slechthorenden.
Mensen die slecht kunnen horen of (plots-)doof zijn, hebben vaak moeite om een gesprek goed te kunnen volgen. De DuoComm is speciaal ontwikkeld om in deze situatie uitkomst te bieden. De software laat een dubbele leesregel zien op een tablet. Het is zeer gemakkelijk in het gebruik: de horende gesprekspartner typt in wat hij/zij wil zeggen. De persoon die slecht/niet kan horen kan de tekst meelezen in het scherm. Men kan tegen over elkaar zitten en beide typen zonder telkens het scherm te hoeven draaien. De letters hebben een instelbare grootte, zodat ze aangepast kunnen worden aan elke situatie.

Overal mee naartoe
De DuoComm werkt op diverse schermformaten en is ideaal om meegenomen te worden naar bijvoorbeeld een gesprek bij de specialist, restaurant of een ander gesprek buiten de deur.

Communiceren
Dit alles maakt de DuoComm een zeer geschikt hulpmiddel in veel situaties. De DuoComm is verkrijgbaar met een jaarlijkse of ongelimiteerde licentie. Informeer bij ons naar de verschillende toepassingen en mogelijkheden.

Vraag hier je DuoComm code aan!

Schrijf je onderaan deze pagina in. Je ontvangt dan een code waarmee je de applicatie van DuoComm kunt downloaden op jouw eigen toestel, mits op Android gebaseerd. Je maakt dan meteen kans op een gratis tablet met daarop DuoComm geïnstalleerd. Is jouw demoversie van de DuoComm verlopen? Download hier dan de nieuwste versie: Klik hier om de gratis DuoComm App te downloaden.

  *We vragen deze gegevens om uw vraag of opmerking zo goed mogelijk te kunnen beantwoorden. Je gegevens worden niet aan derden  verstrekt. Lees ons privacybeleid voor meer informatie.

  Folder DuoComm

  duocommhand

  Laatste nieuws

  Schrijf je in!   Naam

   E-mail

   Kies er één of beiden