VoiceComm – Stembediening voor o.a. persoonsalarmering

 

VoiceComm is ontwikkeld voor mensen die hun handen niet (optimaal) kunnen bewegen. Maar nog wel beschikken over een goed spraakvermogen. Oftewel voor mensen die wel hun stem, maar niet hun handen kunnen gebruiken.

 

Wat kan ik met VoiceComm?

stembediening persoonsalarmering

VoiceComm wordt gebruikt om door middel van stembediening of spraakbesturing persoonsalarmering in te schakelen, deuren te openen of verlichting te bedienen. Of denk aan bediening van de televisie, radio, verwarming of gordijnen. Het is een communicatie hulpmiddel dat zorgt voor meer zelfstandigheid en veiligheid in huis.

 

Voor wie is het geschikt?

Stembediening wordt ingezet bij mensen die hun handen niet meer kunnen gebruiken. Terwijl zij nog wel hun stem kunnen gebruiken. Denk aan patiënten met dwarslaesie, MS, ALS, Duchenne of andere ziektes waardoor de handen niet meer kunnen worden gebruikt voor bediening van apparatuur.

 

Eigenschappen van VoiceComm stembediening

spraakbesturing alarm knopZeer eenvoudig in gebruik

Kan volledig worden vergoed door uw zorgverzekeraar

Gratis instructie

Vrijblijvende passing op locatie

Zorgt voor meer zelfstandigheid

Geschikt om een alarmsysteem of alarmknop te activeren

 

Uniek in de markt

Commap is de eerste in de markt die een dergelijk hulpmiddel op basis van stembediening introduceert. VoiceComm is speciaal ontworpen op aanvraag van diverse klanten. Zij beschikken namelijk over een goed spraakvermogen, maar niet over de kracht in de handen om apparatuur mee te bedienen. Door de inzet van stembediening beschikken zij over meer vrijheid en onafhankelijkheid in huis.

 

Persoonsalarmering door stembediening of spraakbesturingHoe werkt het?

VoiceComm werkt door het hele huis en is zeer eenvoudig in gebruik. Door het geven van specifieke commando’s met de stem wordt het systeem aangestuurd. Door bijvoorbeeld het commando “alarm inschakelen” wordt een alarmknop of persoonsalarm ingeschakeld. Er wordt vervolgens direct contact opgenomen met een familielid, verpleegkundige of alarmcentrale.

 

Meer info of een demonstratie op locatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en/of plannen een afspraak voor een demonstratie op locatie.


Laatste nieuws

Schrijf je in!    Naam

    E-mail

    Kies er één of beiden