Schakelaars

Een schakelaar is een bedieningshulpmiddel waarmee één of meerdere functies uitgevoerd kunnen worden. Deze zijn in heel veel soorten en maten beschikbaar. De eenvoudigste schakelaars zijn drukknoppen. Geavanceerdere schakelaars kunnen bijv. bediend worden door te knipperen met de ogen of door te blazen en/of zuigen. Schakelaars kunnen overal gemonteerd worden, zodat ze naar wens bediend kunnen worden met bijv. hand, voet, hoofd of mond. In het kader hiernaast of in het menu zie je alle overige systemen.

Wanneer het niet lukt om op de standaard manier een computer te bedienen, is het mogelijk dit op een andere manier te doen. Hiervoor zijn diverse invoerhulpmiddelen beschikbaar. Sommige invoerhulpmiddelen kunnen niet rechtstreeks worden aangesloten op de computer. Hiervoor hebben wij een oplossing ontwikkeld; een schakelkastje (zie foto).

Schakelkastje

Schakelkastje

Een invoerhulpmiddel zoals bijv. een schakelaar, kan hiermee gekoppeld worden aan het systeem. Wanneer er gebruik wordt gemaakt van communicatiesoftware, kan het zijn dat je de instellingen moet aanpassen.
Neem even contact op als er gebruik wordt gemaakt van communicatie software en/of meerdere schakelaars.

Voor meer informatie neem contact op met Commap.

Commap folder Algemeen

Laatste nieuws

Schrijf je in!







    Naam

    E-mail

    Kies er één of beiden