PRIJSVRAAG 

Ben je nog op zoek naar een bijzonder cadeau voor de feestdagen?
Doe mee met onze prijsvraag en win het boek “Oogwenk” van Paul Trossèl.(Paul Trossèl heeft het locked-in syndroom en maakt gebruik van communicatieapparatuur van Commap.)

Er zijn 3 boeken te winnen, dus 3x kans!
Wat moet je doen?
Beantwoord de volgende vragen in het onderstaande contactformulier.

(TIP: de antwoorden kun je vinden op onze website: Commap.nl)
1. Wat betekent MMS?
2. Welk apparatuur werkt op hersengolven?
3. Wat is Eyecomm?

Wij zullen de winnaars op 11 december bekend maken via Facebook/Twitter en met een persoonlijk mailtje. Niet gewonnen en wil je toch het boek lezen? Dan kun je het boek hier bestellen.

 

WIL JE OP DE HOOGTE BLIJVEN VAN ALLE COMMAP-NIEUWTJES ? Schrijf je in de rechterkolom in voor onze nieuwsbrief en/of inspiratiemail.

 

  • Oogwenk – Paul Trossèl heeft het locked-in syndroom en maakt gebruik van communicatieapparatuur van Commap. Ineens kan deze vader van een jong gezin alleen nog maar met zijn ogen knipperen, toch heeft hij een manier gevonden om te communiceren. Journaliste Laura van der Burgt leerde Paul kennen tijdens een interview voor LINDA magazine over mensen met het Locked-in syndroom. Gefascineerd door zijn levensverhaal schreef ze Oogwenk. Letter voor letter, want Paul kan alleen communiceren door met zijn ogen te knipperen.