OLYMPUS DIGITAL CAMERAZoals u wellicht weet, heeft op 21 juni de Wereld ALS Dag plaatsgevonden. Dit jaar werd hieraan extra aandacht gegeven met een speciale ALS dag op zondag 22 juni 2014 bij Dolfinarium te Harderwijk. Wereld ALS Dag is bij uitstek de gelegenheid om met lotgenoten in contact te komen, die begrijpen wat ALS met je doet, maar ook om familie en naasten dichter bij elkaar te brengen.

Patiënten waren op zondag 22 juni van harte welkom in het Dolfinarium. Zij genoten samen met hun partner, begeleider of gezin van de dolfijnen, zeehonden, walrussen en alle exclusieve shows die deze dag speciaal voor hen werden gehouden. In de middag was er voor iedereen een speciaal verzorgde lunch door het Dolfinarium.

Er was ook een informatiemarkt en een beautyplein aanwezig. Op de informatiemarkt kon men terecht met alle  vragen over ALS:  van vragen over de ziekte tot vragen over het aanvragen van een rolstoel of een traplift. Alle experts stonden klaar om de vragen te beantwoorden. Ook Commap communicatie apparatuur BV was aanwezig. Wij hebben verschillende mensen van informatie kunnen voorzien en afspraken gemaakt om hen persoonlijk te bezoeken voor een op maat gesneden advies. Heeft u ook nog vragen? Bel of mail dan gerust. Wij komen graag langs om vrijblijvend onze producten te laten zien. Ons telefoonnummer is (0413) 28 70 52 of u kunt mailen naar info@commap.nl.